Teljes elektromos hálózat kiépítés

 

Teljes elektromos hálózat cseréje szükségesek? Nálunk a  kivitelezés megrendelhető! Ma már a biztonság a kényelem és az időt állóság nagyon fontos követelmény! A villanyszerelés becsületes kivitelezése azért is fontos mert az megelőzi a festés és a burkolás munkálatait. Egy esetleges javítás sokkal többe kerűlne, ha a villanyt javítani kell. Hívtak minket olyan hibára ahol nem megfelelő szakértelemmel helyezték a védőcsatornákba a vezetékeket.

Számtalanszor előfordul, hogy a „szaki”az ő munkájának megkönnyebbítése céljából a vezetékeket a védőcsatornákkal együtt a  helyezi a kimart hornyokba.  Ez persze csak ritkán szerelhető ismét mert a sarkokba elakad és csak véséssel, fal-burkolat bontással javítható! Kevés porral, kiváló villanyszerelési anyagokkal! Előzetesen felmérjük a  elképzelései lehetőségét és megfelelő tervezéssel igyekszünk Ön elé tárni a szükséges részleteket. Teljes elektromos hálózat kiépítése mellet figyelünk arra, hogy az bővíthető és szerelhető is legyen. A modern technika ha szerelést nem igényel, akkor 40-50 évig megbízhatóan fogja teljesíteni a feladatát. Tulajdonképpen a kivitelezések-ben régebben is törekedtek a hosszú élettartam elérésére, ám az ismeret és a tudás az idő haladtával az életünk biztonságára is nagy hangsúlyt kapott! Az aluminium elég jól vezeti az elektromos áramot (0,028ohm) és jól használható volt a háztartásokban, ám az egyre nagyobb áramigényt már csak réz vezetékekkel (0,0175ohm) lehet manapság elérni.  Az aluminium nagyobb ellenállása miatt és annak alkalmazásánál jóval vastagabb vezetékekre lenne szükség mint a réz esetében! Az aliminium inkább ipari helyeken kerül használatba. Ott kiváló hiszen nagyobb távolságokat olcsóbban tudnak megoldani a kivitelezők, háztartásban csak réz vezetékekek használunk!

  • Teljes elektromos megoldás
  • Hálózat kiépítés profin
  • Családi házak
  • Lakások, irodák
Installation

Új házak vagy lakások teljes villanyszerelése, tervezése

Segítünk új otthonában valóra váltani elképzeléseit! Megtervezzük, kiépítjük! Világítási áramkőrök, konnektorok, főzőlapok, sütők
kapcsolók, tűzhelyek, villanybojlerek, spot-led lámpák, kültéri
fények, kapunyitók, egyszóval minden ami egy lakásnál vagy családi háznál felmerülhet!
Modern gépekkel, kevés porral, kiváló villanyszerelési anyagokkal!

Cím

Mende 2235 Fő út 1.

Phone

0630 203 2998

Email

ltvillany@gmail.com