Panel lakás villanyszerelés

Panel lakás villanyszerelés a szakmán belűl egy folyton visszatérő feladat. Ugyanis a hazánkban épűlt panel épületek vagy lakások némelyike már az ötvenedik évében van. Időszerű tehát eknek a lakásoknak és épületeknek a vezetékeit lecserélni, mert az aluminium vezetékek elöregedtek, szigeteléseik megrepedeztek vagy elégtek. Ennek következtében komoly érintésvédelmi és tűzvédelmi kockázatot jelentenek mind egyénileg és mind a társasház lakóira egyaránt!

  • Panel lakás villanyszerelés
  • Gyors helyzet felmérés
  • Biztonság fokozása, érintésvédelem
  • Az igényeknek vezetékezés
Panel lakás villanyszerelés felújítás

Panel lakás villanyszerelés külső csatorna használata

Egy népszerű megoldás panel lakás villanyszerelésénél, hogy a gerinc vezetékeket külső és esztétikus csatornákba vezetjük. A kivitelezéstől függően persze a régi hornyokat is megtalálhatjuk, de ez nagyobb beavatkozást igényel. A kapcsolók és a konnektorok függőleges csatornáit már horonymaróval végezzük, ahogy a képen is látható, csupán a felső gerinc van falon kívűl. Kissebb szakaszokat vízszintesen is be lehet marni a falakba, de csak a statikai szakvélemény alapján.

A lámpa kapcsolók és a konnektor dúgaljak fészkeit már bátrabban lehet korona fúróval kialakítani, amihez szintén statikai szakvélemény kellhet. Vésés ezekben a gőzbeton falakban nem lehetséges, de a korszerű gépeinkkel a feladatokat mindig megoldjuk.

A szomszédok értesítése mindig egy kötelező és ajánlott feladata a tulajdonosnak, hiszen ezek a falak elég jól vezetik a hangokat és kellemetlen panaszoktól őrízhetjük meg magunkat.

53m2-55m2 es panellakás vezetékeinek újrahúzása, részben falon kivüli csatornákkal kivitelezve, teljes elektromos felújítással mérőóra után, lakáson belül, új elosztó dobozzal, firelével, megszakítokkal 2023 ban nálunk 590- e ft-790 e ft ig kiszámlázva! Szerelvényezés benne!

Cím

Mende Fő utca 1.

+36 30 203 29 98

Email

ltvillany@gmail.com