Villanyszerelő otthonában vezetékek áthúzása

Villanyszerelő feladat, lakás vezetékek áthúzása, felújítása időszerűvé vált? Elöbb vagy utóbb szükségszerű a régi aluminium vagy vékony rézvezetékek cseréje a biztonságos üzemelés érdekében. Új lakás vagy ház vásárlásánál ajánlatos egy felülvizsgálat. Régi lakásoknál házaknál szinte biztos, hogy a régi hálózatot megszüntetve egy új vezetékes modern, minden igény kielégítő elektromos rendszer kivitelezése szerencsés. A régi vezetékek elavultak és mind anyagban és keresztmetszetben nem illeszkedik a mai komfort igényekhez! Korábban az otthonok negyed annyi villamos energiát igényeltek mint napjainkban. Nem használtak villany tűzhelyt, autómata mosógépet, mosógatógépet-szárítot, klímát, microsűtőt, nagyteljesítményű hajszárítókat …stb,. A régi vezetékek amellet, hogy nem megfelelőek a teljesítményt kielégítni, ugyanakkor már baleset-élet és tűzveszélyesek a falakban!

A villanyszerelés lakások felújításánál általában az első szakipari lépések otthona megújításához. A villanyszerelés felújítása után jöhetnek a burkolók a festők az asztalosok. Célszerű ezért a teljes felújítás választása mert így időt, pénzt és energiát sporólhat! Egy lakás felújítása általában 4-12 napig tart, a házak felújítása a külső villanyszerelés miatt kicsit tovább tart. Az első nap mindig a felméréssel és a régi hálózat leválasztásával kezdődik. Itt nagyjából megismerjük és kiválasszuk a megfelelő kivitelezési folyamatokat és a helyszint. A munkák legvégén a szerelvényezés marad amit általában a megbízóink tőlünk kérnek. Ilyenek a kapcsolók, konnektorok rögzítése és a lámpatestek felszerelése.

Lakások felújítása 6500-15000.-ft. között szokott kerűlni az anyagokkal együtt, esetenként a szerelvényezés munkadíja is benne van, Ami nincs benne azok a szerelvények ára ( kapcsolók, konnektorok, elosztó doboz és azoknak moduláris tartozékai, lámpatestek…). Az esetek többségében mindig sikerűl egy mindkét részől elfogadható ajánlat elfogadása. Azt gondolom, hogy a “Moszkva téri”ajánlatoknál magasabb a szorzónk, de messze az eltúlzott csillagászati összegektől! A villanyszerelési árakat egy nagyszerű és országosan évek óta működő szakmai oldal is mutatja. Munkánk a szabványok szerint és mind esztétikailag és szakmailag nézett mércét képviseli közel húsz éve!

 

  • Villanyszerelő Bp Pest megye
  • Teljes felújítás
  • Leddek, spot, elektromos padló fűtés
  • Smart előkészítés…
Villanyszerelő megoldások

Villanyszerelő megoldja

Cím

Mende Fő utca 1.

+36 30 203 29 98

Email

ltvillany@gmail.com